-Sopa de brou- |
Andy Warhol, (Wickipedia)
|
Posar aquesta recepta és una mica redundant: Hi ha explicada Sopa i bullit, que ja és això. Però perquè no quedi res per dir, i perquè no vos penseu que per menjar brou sempre s'ha de fer "carn d'olla", aquí la vos pos. Val a dir que uns dels regals de Reis quan en Tomeu se'n va anar a viure tot sol, va ser una olla per fer brou, plena amb els ingredients per fer-ho, i quan vaig anar a veure na Maria a Belfast, la primera vegada, també li vaig regalar una olla per fer brou, comprada en aquelles botigues tan cutres de prop de ca seva; -Però l'olla era preciosa!!!. Tant de bo me n'hagués duta una a Barcelona! I els vaig fer brou mentre ells dormien!!! Ben bo. Bé; Toni, a veure quan te toca a tu!!
|
Ingredients
|
Com fer-ho
|
Per fer la sopa Una vegada fet el brou, i colat, calcularem uns tres cullerots ben grossos per cada un, i ho posarem a bullir. Quan bull hi tiram una grapada per hom de pasta de sopa, -estrelleta, galets(colzets), pinyonet, llaços...- segons el gust, o bé d'arròs -una tassa no ben plena- i quan és cuit ja podem dinar. Ha de ser més o menys espessa, segons el gust. Si tenim poc brou, o ens ha quedat molt clar i transparent i no volem que minvi o s'embruti amb la cocció, podem bullir la sopa o l'arròs a part i mesclar-ho amb el brou una vegada cuit. (Per fer això el brou ha de ser ben bo)
|