Lioneses

de la meva germana

 

 

 

Ingredients

 

  • 125 g de farina

  • 50 g de mantega (mantequilla)

  • 1/4 de litre de llet

  • 3 ous

  • 1 pessigada de sal

Com fer-ho

  • Posarem a bullir la llet amb la mantega, dins un cassó.

  • Quan bulli hi tirarem la farina, tota de cop, i ho anirem remenant fins que la pasta sigui homogčnia i se separi de les parets del cassó.

  • En aquest moment la traurem del foc i la deixarem que refredi una mica.

  • Llavors hi afegim els ous, d'un en un, i que se vagin absorbent a poc a poc.

Coure

  • Posar la pasta a culleradetes damunt una palangana de forn, millor coberta amb paper de cuina.

  • Es deixen a forn mig, uns 20 m.

  • Quan són fredes es xapen per la meitat i es farceixen de crema, trufa, nata... (dolces) o bé de qualque mescla de formatge blanc o beixamel (salades)