MOUSSE DE XOCOLATA

 

INGREDIENTS

 

  • 200 g. de xocolata negre bo.

  • 200 g. (1 brik) de nata líquida per muntar.

  • Altres 200 g. per afegir la meitat, si la volem més cremosa, i l'altra meitat per adornar la copa.

  • 70 g. de sucre passat per la maquineta.

  • 3 ous.

  • Esquitxos d'aigua i de mantega.

  • 1 cullerada de conyac o wisky, al gust.

Nota: el sucre es pot modificar segons el gust.

 

 

COM FER-HO

  • Fer trossos la xocolata, posar-la dins un bol, esquitxar-la amb aigua i una mica de mantega i desfer-ho tot al microones o al bany maria.

  • Muntar la nata i reservar-la a la gelera.

  • Separar els ous, blanc i vermell.

  • Mesclar els vermells amb al sucre, a mà o amb la batedora.

  • Pujar els blancs, ben forts,  fins que no caiguin del bol si el giram.

  • Mesclar, xocolata -ja fred-, vermells, nata, conyac, i blancs.

  • Deixar-ho reposar a la gelera al manco tres hores.

  • Posar-ho dins copes i servir-ho.