INGREDIENTS
-
200
g. de xocolata negre bo.
-
200
g. (1 brik) de nata líquida per muntar.
-
Altres 200 g. per afegir la meitat, si la volem més cremosa,
i l'altra meitat per adornar la copa.
-
70
g. de sucre passat per la maquineta.
-
3
ous.
-
Esquitxos d'aigua i de mantega.
-
1
cullerada de conyac o wisky, al gust.
Nota: el
sucre es pot modificar segons el gust.
|
COM FER-HO
-
Fer trossos
la xocolata, posar-la dins un bol, esquitxar-la amb aigua i
una mica de mantega i desfer-ho tot al microones o al bany
maria.
-
Muntar la
nata i reservar-la a la gelera.
-
Separar els
ous, blanc i vermell.
-
Mesclar els
vermells amb al sucre, a mà o amb la batedora.
-
Pujar els
blancs, ben forts, fins que no caiguin del bol si el
giram.
-
Mesclar,
xocolata -ja fred-, vermells, nata, conyac, i blancs.
-
Deixar-ho
reposar a la gelera al manco tres hores.
-
Posar-ho dins
copes i servir-ho.
|