Postre de iogurt

 –grec o no, però que sigui bo

 

Queda molt bo i és molt suau per acabar un sopar una mica contundent, com un que varem fer, amb el  Juan C. i la Mercedes, amb porcella de segon plat.

 

falta imatge!!!

 

 

Ingredients

  • 1 iogurt grec –o altra classe que sigui bona- per cada dos. Naturalment, si se’n vol més quantitat, més.

  • 1 brick, petit de nata per muntar.

  • 1 cullerada de pinya tallada a dauets petits, per hom.

  • 1 cullerada de pera tallada a dauets petits per hom.

  • 1 cullerada petita de fruites vermelles per fer un puré.

  • Sucre al gust

Com fer-ho

  • Batem suaument el iogurt : el reservam

  • Muntam la nata i, sense batedora, la mesclam amb el iogurt. (si ho mesclam amb batedora, queda massa líquid)

  • Tallam la pinya a dauets petits, hi tiram una mica de sucre, ho remenam i ho deixam reposar una ½ horeta.

  • Tallam la pera a dauets i la feim coure dins un cassó amb una cullerada de sucre i aigua que la cobreixi, fins que agafi una mica de color, però sense arribar a fer caramel. Ho deixam refredar

  • Posam les fruites vermelles dins un pot de batedora i les passem perquè facin puré : hi podem afegir una mica d’almívar.

  • Un altra opció és tallar a dauets les fruites vermelles, ensucrar-les i posar-les al damunt par acabar el plat.

 

 

 

 

Passam a muntar el plat

 

Dins copes de gelat hi posam: la mescla de iogurt i nata, la pera, la pinya i el puré vermell.

 

Súper bo!!!

 

I si no, que ho digui la Carme G.!!!