Tiramisú

 

Ingredients

  • Melindros o pa de pessic

  • 1 tassa de cafè

  • 3 cullerades de whisky o rom

  • 1 terrina -200/250 g. de formatge mascarpone

  • 3 ous, blanc i vermell

  • 5/6 cullerades soperes de sucre

  • 1 cullerada de cacau en pols

 

 

Com fer-ho

 

  • Mesclar el cafè amb el suc.

  • Emborratxar els melindros amb aquesta mescla, i col·locar-los dins una plata.

  • Mesclar els vermells d'ou amb el sucre; afegir-hi el formatge.

  • Pujar els blancs a punt de neu.

  • Mesclar-ho tot.

  • Cobrir els melindros amb aquesta mescla i deixar-ho reposar a la gelera dues hores com a mínim.

  • Adornar-ho amb el cacau en pols, com una pluja

Qualque consell

 

Si no teniu mascarpone, un formatge blanc o un mató van bé.

El cacau, pot ser dels que venen per mesclar amb la llet, que sigui bonet.