Coca d'albercocs

 

 
              

                                                       

 

                                      

 

Ingredients

*3/4 ous

*1/4 de Kg. de sucre

*1/4 de Kg. de farina

*1 tassó dels de vi d'oli i un altre de suc de taronja o llet  (o bé 1/2 i 1/2)  En comptes de suc de taronja natural, va molt bé posar-hi  taronjada de les embotellades, industrials; No és que vulgui fer propaganda, però la Fanta va d'allò més bé.

*1 paquet de llevadura (royal o canario o...)

* Albercocs que, xapats per la meitat, bastin per cobrir la superfície de la coca.

* Una mica de sucre per ensucrar els albercocs.

*Un polsim de canyella per posar damunt els albercocs. (optatiu)

 

 

 

Manera de fer-ho

 

*Preparar els albercocs, xapant-los per la meitat i posant-los dins un plat amb una mica de sucre per damunt, i canyella, si n'hi volem.

A part,

*S'han de mesclar bé tots els ingredients, tinguent cura que la farina o el sucre no facin grums

* Una vegada ben mesclats, posar-ho dins un motllo untat amb saïm o, millor, folrat amb un paper de cuina també untat d'oli o saïm.

*S'enforna dins el forn ja calent i, als cinc minuts, s'hi tiren per damunt els albercocs oberts o sa fruita que vulguem, tallada a tires.

*Ha de coure prop d'una hora, baixant el forn a mitja cocció.