Ingredients
*3/4
ous
*1/4
de Kg. de sucre
*1/4
de Kg. de farina
*1
tassó dels de vi d'oli i un altre de suc de taronja o llet
(o bé 1/2 i 1/2) En comptes de suc de taronja natural, va
molt bé posar-hi taronjada de les embotellades,
industrials; No és que vulgui fer propaganda, però la Fanta va
d'allò més bé.
*1
paquet de llevadura (royal o canario o...)
*
Albercocs que, xapats per la meitat, bastin per cobrir la
superfície de la coca.
* Una
mica de sucre per ensucrar els albercocs.
*Un
polsim de canyella per posar damunt els albercocs. (optatiu)
|
Manera
de fer-ho
*Preparar
els albercocs, xapant-los per la meitat i posant-los dins un
plat amb una mica de sucre per damunt, i canyella, si n'hi volem.
A part,
*S'han
de mesclar bé tots els ingredients, tinguent cura que la farina o
el sucre no facin grums
*
Una vegada ben mesclats, posar-ho dins un motllo untat amb saïm
o, millor, folrat amb un paper de cuina també untat d'oli o saïm.
*S'enforna
dins el forn ja calent i, als cinc minuts, s'hi tiren per damunt
els albercocs oberts o sa fruita que vulguem, tallada a tires.
*Ha
de coure prop d'una hora, baixant el forn a mitja cocció.
|