Confit d'ànnera  amb salsa de raïm damunt ceba confitada

 

 

 

 

Ingredients

  • 4 cuixes d'ànnera confitades. (Els podem comprar ja fetes)
  • 1/2 Kg. de raïm negre.
  • 1 l. de vi de Porto.
  • 1 cullerada de farina (si és de blat de moro, millor, perquè no espesseix tant, ni fa tan opaca la salsa).
  • 30 g. de mantega.

Per la ceba

  • 1 ceba grossa (de Figueres o blanca)
  • 30 g. de sucre: Pot ser blanc o fosc (integral)
  • 30 g. de mantega.

 

 

Com fer-ho

  • Posam dins una palangana que vagi al forn les cuixes confitades, amb part del seu greix.
  • A part, i en una paella, posam el raïm i el porto, i ho feim bullir cosa de 1/2 hora, fins que redueixi.
  • Hi mesclam una mica de mantega i la farina de blat de moro: ha d'agafar consistència de xarop i color brillant.
  • En un altra paella hi posam la ceba amb una mica de mantega i la deixam enrossir i ablanir. Cap al final hi afegim el sucre perquè caramel·litzi una mica i agafi color torrat.

 

Fet tot això, ho servim: la ceba com a llit, la cuixa i la salsa amb els grans de raïm