Ingredients
-
1
culleradeta de mantega.
-
1
cullerada d'oli.
-
2-3
cullerades de farina.
-
1 tassó dels d'aigua ple de
llet.
-
sal,
pebre blanc.
-
nou
moscada (amb una punta n'hi ha prou perquè es noti: té el gust fort)
|
Com fer-ho
-
Posau la mantega
i l'oli dins una paella, i, quan comenci a ser calent,
aboqueu-hi la farina.
-
Remenau-ho bé,
que no faci grums, sinó una pasta fina: Compte que la farina no es
torri!!! seria una altra salsa!
-
Anau afegint la llet, a poc a
poc, sense deixar de remenar; que la llet es vagi incorporant a la
salsa sense grums.
-
Ha de quedar
espessa però líquida; quan refredi ja agafarà més consistència.
-
Si la volem més
clara, es tractarà de posar-hi manco farina.
-
Si la volem com a base de
croquetes, hi posarem més farina.
|