Ingredients
Per la pasta
(Per una coca de la mida d'un plat pla)
(És la mateixa que la dels cocarrois)
-
1 tassó petit de saïm
-
1 tassó petit d'oli
-
2 tassons petits d'aigua
-
Sa farina que prengui
Pel farciment
-
Raíssons (llardons), 200 g.
-
Sucre, uns 100g o una mica més si
ens agrada ben dolça.
|
Com fer-ho
-
Farem
sa pasta mesclant tots els ingredients,
fins que agafi una consistència elàstica, que permeti
moldejar-la bé. Con està explicat als cocarrois)
-
Moldrem, amb una batedora o una
maquineta de capolar, raïssons i sucre, tot junt.
-
Estenem sa pasta amb s'aprimador
damunt un motlo, bastant primeta, i li donam forma rodona.
-
Damunt aquesta pasta hi posam la
pasta que ha sortit de moldre raïssons i sucre.
-
Tornam aprimar un altre cèrcol de
pasta, ara sí que és important que sigui molt prima, i la
col·locam al damunt dels raíssons estesos.
-
Tornam a posar raïssons i sucre i
un altra vegada pasta.
-
Com a mínim hi posarem dues capes
de raïsson i tres de pasta. També n'hi pot haver una més de
cada.
-
Sa darrera capa l'ajuntarem amb
sa d'avall, fent-hi unes pessigades -com de cocarrois- perquè no
se separin.
-
L'enfornam a uns 180º una 1/2
horeta, que quedi amb un coloret daurat.
-
Quan es freda l'ensucram amb
sucre pols
|