Copa de fruites amb formatge mascarpone

 

 

 

 Ingredients

 

  • Peres d'aigua, 1 per hom.

  • Albercocs ben madurs.

  • Formatge mascarpone.

  • Nata muntada.

  • Maduixots madurs.

  • Sucre i vinagre suau.

                                   Com fer-ho           

  • Pelar les peres, tallar-les a dauets i posar-les en maceració amb el sucre i el vinagre.

  • Fer un puré amb els albercocs i colar-lo amb un colador fi, si són pellosos.

  • Mesclar el formatge mascarpone amb la nata muntada, perquè així agafi una consistència més cremosa.

  • Tallar a daus o a rodanxetes una part dels maduixots; Si hi volem posar maduixetes, encara millor.

  • Fer un coulis, és a dir, una liquació dels maduixots que queden.

  • Compondre dins copes individuals les peres, les maduixes, la pasta d'albercocs, i cobrir-ho tot amb la crema de formatge i per damunt, donant color, el coulis vermell.

Aquestes postres admeten variants!!!