Ingredients
Necessitarem una palangana que
pugui anar al forn; Millor que no sigui de terra i que serveixi per
treure a taula.
|
Com es fa
-
Feim ben net de tels i greix sa
carn.
-
La lligam amb un cordillet perquè
no perdi la forma.
-
La salpebram.
-
Dins una pella amb oli, ben
calent, la marcam per tots costats: No ha de coure's, només
quedar sellada perquè tot el suc quedi dins.
-
La deixam refredar.
-
Feim un picadillo amb els
xampinyons i la ceba; també el salpebram.
-
Estenem part d'aquesta picada
damunt un paper film (de mida tan grossa
que pugui embolicar tota sa carn).
-
Hi col·locam sa carn, ja freda,
al damunt i l'untam amb mostassa i paté
(al nostre gust) i l'acabam
d'untar amb sa picada.
-
Ho embolicam tot amb el paper
film, ben estret, com si fos un carame·lo.
-
Ho deixam dins sa gelera, al
manco una mitja horeta.
-
Estenem sa pasta de full, i hi
col·locam sa carn treta del paper.
-
Amb sa pasta fem com un paquet,
que podem adornar amb tiretes de sa mateixa pasta.
-
Pintam el paquetet amb s'ou batut
i ja ho podem enfornar, a forn alt uns 10/15 minuts, segons de
gran sigui el tros de carn.
|