Ingredients
-
Brossat: 250 g. (Aquest
ingredient varia segons on el fan; A Mallorca, sol ser molt sec,
gairebé pareix serradís apilotat. A Catalunya, varia molt; n'hi
ha que pareix un formatge tendra -no mos serveix- i d'altra és
més agrumollat -amb una forqueta es pot esclafar: aquest va bé.)
-
Sucre: 150 g.
-
Ous: 2 vermells
-
Canyella: 1 polsim.
-
Llimona ratllada: La pell de
mitja
|
Com fer-ho
-
Dins un plat fondo, esclafar ben
esclafat el brossat.
-
Mesclar-hi tots els ingredients,
ben mesclats.
-
Posar-ho tot dins una
greixonera de fang untada d'oli o mantega.
-
Posar-ho dins el forn mig, uns 20
minuts, fins que es prengui -ha de quedar una mica esponjós- i
agafi un coloret torrat.
-
Ja ho podem deixar refredar i
servir.
-
Per no espenyar es pastís, va bé
servir-ho dins sa mateixa greixonera i fer els talls allà
mateix. Per servir-ho més guapo, podem
posar-ho dins un motlle i desenmotllar-ho a l'hora de servir-ho.
-
Ensucram la part que queda a la
vista.
|