Ingredients
Per 4
persones
-
Macarrons
(70 g/per
cap)
-
Ceba
(Una grosseta)
-
Dos
alls
-
Salsa
de tomātiga (1 Tassó dels d'aigua)
-
Bacallā
(150 g salat, sense pell ni espines)
-
Allioli
(recepta a Salses)
|
Manera
de fer-ho
-
Bullir
els macarrons al dente (Uns 10 minuts)
-
Treure pell
i espines del bacallā, esmicolar-lo -no massa petit-, i
remullar-lo tota la nit, si és grosset. Si són trossos molt
petits, d'aquests que venen per esqueixada, amb dues o tres hores,
canviant l'aigua, n'hi
haurā prou.
-
Sofregir
els alls laminats. Abans que es cremin, afegir-hi la ceba
picada molt petita, fins que sigui transparent.
-
Afegir-hi
el bacallā, dessalat, esmicolat i ben eixut.
-
Afegir-hi
la tomātiga fins que sigui cuita.
-
Finalment,
mesclar-hi els macarrons i remenar-ho tot junt, ben remenat.
-
Servir
amb l'allioli a part i mesclar-ho a taula
|