Macarrons amb bacallā

(de na Carme V.)

Ingredients

Per 4 persones

  • Macarrons (70 g/per cap)

  • Ceba (Una grosseta)

  • Dos alls

  • Salsa de tomātiga (1 Tassó dels d'aigua)

  • Bacallā (150 g salat, sense pell ni espines)

  • Allioli (recepta a Salses)

 

 

 

 

Manera de fer-ho

  • Bullir els macarrons al dente (Uns 10 minuts)

  • Treure pell i espines del bacallā, esmicolar-lo -no massa petit-, i remullar-lo tota la nit, si és grosset. Si són trossos molt petits, d'aquests que venen per esqueixada, amb dues o tres hores, canviant l'aigua, n'hi haurā prou.

  • Sofregir els alls laminats. Abans que es cremin, afegir-hi la ceba picada molt petita, fins que sigui transparent.

  • Afegir-hi el bacallā, dessalat, esmicolat i ben eixut.

  • Afegir-hi  la tomātiga fins que sigui cuita.

  • Finalment, mesclar-hi els macarrons i remenar-ho tot junt, ben remenat.

  • Servir amb l'allioli a part i mesclar-ho a taula