Salsa al curry

 

Realment els temps canvien: Hi havia una època que fèiem salsa al curry, ni que fos per fer un homenatge a l'estació dels ferrocarrils de Pàdua -tan utilitzada per tota la família, en diferents etapes, -per la proximitat amb l'Institut Montserrat on hem assistit, en diferents funcions i èpoques- tota la família.

 

Doncs bé, en aquesta estació feia una olor de curry intensa: sempre havíem cregut que era una mania familiar, però, un petit article d'un lector de la Vanguàrdia ens va confirmar que la olor era certa.

 

Ara ja no se'n sent, d'olor, en aquesta estació; Què se'n deu haver fet, de l'arbre del curry?

 

 

 

Ingredients i manera de fer-ho:

 

Tot, ingredients i com fer-ho, és exactament igual que la salsa beixamel o blanca, excepte que, quan la tenguem feta, hi afegirem una culleradeta o dues -segons el gust, més o menys fort- de pols de curry, ho mesclarem bé i la menjarem.

 

Noltros la fèiem, sobre tot, quan fèiem carn a sa taula, com dèieu quan éreu petits a la fondue, de carn, naturalment.