Com fer-ho
-
S'ha de fer un brou de peix, que no importa que sigui tan sucós i
contundent com per un arròs: podem aprofitar unes espines i caps d'un peix
que hàgim fet a part; per fer el brou, posarem a bullir ceba, jueverd, una
mica de pastanaga, grans de pebre i clau, i una mica de llorer.
-
Quan és cuit, -basta 1/4 d'hora per la verdura i 10 m. pel peix, quan l'hi
hàgim afegit-, ho colam i el feim bullir 10 m. més amb fulles de moraduix
i, si ens hi agrada, d'herbasana; hi afegim un pols de pebre bo.
-
Es
pot aprofitar el brou de peix que ens hagi sobrat de fer arròs, p.e.,
afegint-t'hi les herbes i el pebre bord.
-
Si
ho volem fer amb brou de carn, no hi posam herbes.
-
Posam les llesques de pa dins un plat i hi anam tirant el brou bullint.
-
No
s'hi han de posar moltes llesques, perquè inflen molt.
|