Sopa de carabassa

 

 

      

(amb bolets i pernil ibčric)

(de na Joana Quetglas)

Molt apropiada per un sopar de dia 31 d'octubre, vespre de tots sants o hallowen, a la irlandesa ň americana. El postre, evidentment, han de ser panellets.

 

 

Ingredients

6 persones

  • Ceba: 1 grossa
  • Carabassa: 1 d'un K.
  • Mantega: 2 cullerades grosses.
  • Bolets variats: 250 g. si són frescs, si són secs, una bosseta d'uns 50 g.
  • LLesquetes de pernil -com més bo, millor serŕ el plat): 75/100 g.
  • Crema de llet o llet : 200 g. ň bé 1 tassó dels d'aigua, ras.

 

Com fer-ho

  • Sofregir la ceba i la carabassa amb la mantega.
  • Cobrir-ho d'aigua i bullir fins que sigui blan.
  • Passar-ho per la batedora i mesclar-hi la llet.
  • Sofregir els bolets -si són secs, remullar-los abans.
  • Servir la sopa teba, dins bols i, a   part ,   els bolets i llesquetes de pernil que cada u agafa i es posa damunt la sopa.