Com fer-ho
-
Bullir els
espàrrecs; que quedin cuits, però no pastosos, una mica al dente.
-
Guardar-los
dins un colador, perquè escorrin bé.
-
Xapar en
dos trossos la placa de pasta de full: Un tros, que anirà a baix, ben
rectangular i l'altra, que anirà al damunt d'aquest, també rectangular,
però una mica més petit;
-
Al
rectangle que ha d'anar al damunt li farem uns talls verticals, d'un cm.
i mig, -com unes dents- a manera de adorno.
-
Posarem
aquestes dues plaques de pasta de full a coure dins el forn.
-
La que va a
baix, no ha d'inflar, per tant la punxarem amb un punxó i li posarem
qualque pes al damunt. (Forquetes o culleres d'acer inoxidable. p.e.)
-
La que
anirà al damunt, sí que ha d'inflar i perquè tengui bon color, la
pintarem amb vermell d'ou.
-
Quan són
cuites, les reservam.
|