Ingredients
-
Verdures variades, fonamentalment:
-
Cebes a rodanxes
-
Albergínia a rodanxes o a tires planes
-
Carabassó, de la mateixa manera
-
Pebre vermell i verd, xapat per la meitat
-
Porro, a talls d’uns 10 cm. xapat per la
meitat
-
Espŕrrecs verds o blancs, millor verds,
tallats fins on són menjables
-
Tomŕtiga, xapada pel mig, horitzontalment
-
Endívia, per la mitad
-
Qualque cosa més?
-
Si se vos acut, sí.
I també n'hi podem posar qualcuna menys.
|
Com fer-ho
-
Rentam bé les verdures; l’albergínia la
deixam una ˝ hora amb sal i desprčs en remull una estoneta, com sempre.
-
Els tallam tal com les volem, a fi de
tenir-ho tot preparat abans de començar.
-
Ho salpebram i oliam, damunt una planxa ben
calenta començam a posar-les fins que siguin cuites, una mica al dente. En
acabar, els regam amb oli una altra vegada.
-
Truquillo: Per estar ben segurs que quedin
ben cuites, daurades i no cremades, va molt bé precuinar-les al microones. El
toc final, a la planxa: No falla!!!
-
Els podem servir totes soles o bé amb
salsa
romesco
|