Com fer-ho
És important
tenir, abans de començar, totes les verdures ja pelades i netes:
això agilitzarà la feina i permetrà que ens puguem fixar en algun
altre afer culinari. |
-
Dins una
greixonera de la qual calcularem la mida perquè ens hi càpiga tot
folgadament, hi posam oli i hi sofregim, en primer lloc, els alls.
-
Hi afegim,
sofregint-les, la pastanaga, tallada a trossos grossos.
-
Afegim les
patates, senceres o a trossos grossos, segons gust i mida.
-
Desprès la
ceba tallada a trossos grossos.
-
Les fulles de
col.
-
Les mongetes
tendres.
-
Els porros,
també a talls grossos.
-
Procurarem
que tot vagi agafant color i que sofregeixi bé, i mirarem de que quedi
compost a redols: Les patates, la col, les mongetes... cada cosa fent un
àrea.
-
Quan tot està
sofregit i amb un bon coloret, hi posam sal, una mica de pebre bo i una
bona cullerada de pebre bord i ho cobrim d'aigua, fins que tot sigui cuit.
|