Amanida d'Espārrecs de Na Maria

 

                            

 

 

Ingredients

Per a 6 persones

  • 2 manats d'espārrecs

  • 75 g. d'avellanes trossejades

  • el suc d'una llimona

  • 250 g. de formatge de cabra suau (també es pot fer amb feta)

  • Una mescla de fulles d'amanida (rúcula, escarola, enciam...)

  • Sal i pebre

  • 4-6 cullerades d'oli d'oliva

 

Com fer-ho

  • Amanir els espārrecs i les avellanes amb 2 cullerades d'oli d'oliva. Salar-ho.

  • Posar-ho al forn a 200ēC uns 12-15 m

  • Si agraden una mica més cuits, es poden bullir uns 5 minuts o precuinar-los al microones.

  • Fer una mescla amb el suc de la llimona, el pebre bo i 4 cullerades d'oli d'oliva.

  • Ajuntar les amanides amb els espārrecs, trempar-ho amb la mescla que hem fet.

  • Escampar per damunt el formatge trossejat.