Ingredients
-
Arròs
1 tassa de les de cafè per cap.
-
1
ou per fer una truita ben plana.
-
1
pastanaga tallada a daus.
-
1
pebre verd -de color claret.
-
Unes tires de bacó (xulla viada fumada).
-
1
pebre vermell.
-
1
carabassó.
-
1
albergínia.
-
Una grapada de pèsols.
|
Com
fer-ho
-
Bullir
l'arròs amb aigua abundant salada
-
Fer
una truita ben plana i grossa: tallar-la a daus
-
Tallar el bacó a daus sense cotna, i sofregir-los
-
Tallar
totes les verdures a daus i coure-les sofregint-les dins la mateixa
paella, una després de les altres, amb oli no massa abundant, i
ben tapades, perquè s'afluixin
-
Quan
tot és cuit, dins la mateixa paella ho mesclarem, excepte la
truita, i ho sofregirem uns minuts, ben remenat.
-
Finalment
hi afegim l'arròs, ho giram tot plegat i per damunt hi posam la
truita tallada.
-
Ho
servim així i és un primer plat de diari prou bo i vistós i molt
gustós.
|