Arrs amb bolets i alls tendres

 

alls tendres

Arrs amb bolets i pernil (variant)

Ingredients

*Arrs 1 tassa per hom.

*Cansalada ben blanca: 2 tires.

*Alls tendres o secs.

*1 ceba mitjana.

*30 g. de barreja de bolets secs.

*2 cullerots d'aigua per tassa d'arrs. Si tenim brou de carn, millor.

*Oli d'oliva, 2 cullerades.

 

Dins una paella, on farem l'arrs...

*Sofregir, amb oli doliva,daus de cansalada; treure'ls i posar-hi els alls tendres o els alls secs laminats i, quan sn una mica blans, ceba ben petita, vigilant que es cogui per que no es cremi. 

*Tornar-hi a posar la cansalada i sofregir els bolets com ms diversos, millor- a talls i prviament remullats uns 15 minuts amb aigua calenta, si sn secs.

*Tirar larrs, girar-lo una mica com per qualsevol paella, i afegir-hi l'aigua o, millor, el brou de carn. Si no en tenim hi podem posar una mica d'avecrem dilut dins l'aigua.

*Variant: En lloc de cansalada, s'hi poden posar daus de pernil, afegits just abans de fer l'arrs, perqu no es ressequi.