Arr˛s un punt a la milanesa

 

 

ingredients

  • arr˛s.
  • ceba.
  • porro    
  • tomÓtiga. (opcional)
  • mongeta tendra.
  • pebre vermell
  • pernil salat
  • parmesÓ ratllat.
  • 1 tassa d'arr˛s per persona.
  • 2 cullerots d'aigua per tassa d'arr˛s.
 

manera de fer-ho

 

El primer que hem de tenir, Ús una paella que passi dins el forn
  • Fer, dins la paella, un sofregit amb la ceba, el porro i la tomÓtiga, si n'hi posam.

  • Sofregir, tambÚ, les mongetes i el pebre vermell, i, a darrera hora, el pernil tallat a daus, donant-li, nomÚs, una girada.

  • Tirar-hi l'arr˛s i l'aigua, coure-ho cinc minuts, i escampar-hi el parmesÓ.

  • Enfornar-ho dins el forn que ja tenim calent   -temperatura alta- i deixar-li fins que sigui cuit. Cosa de 10 minuts mÚs.