Arr˛s blanc clÓssic

 

Ingredients

 

  • Arr˛s:1 tassa de les de cafŔ per cap

  • 1 all

  • Salsa de tomÓtiga, de pot, triturada

  • 1 ou per cap

  • oli per fregir els ous

  • oli per condimentar

  • sal pebre bo

  • mantega -bocinets.

 

             

 

Com fer-ho

 

  • Bullir l'arr˛s amb aigua abundant, salada.

  • Escˇrrer-lo i passar-lo per aigua freda per treure-li el midˇ.

  • Posar-lo dins una palangana que pugui anar al forn, o bÚ reservar-lo a part.

  • Coure la salsa de tomÓtiga dins una pella o un casso, amb oli sal i pebre bo.

  • Posar l'arr˛s dins el forn calent, havent-hi posat per damunt bocinets de mantega, que es fondran.

 

  • O bÚ...

 

  • Fregir un all amb una mica d┤oli dins una paella i sofregir-hi l'arr˛s.

  • Fregir un ou per cada ˙

  • Servir l'arr˛s amb l'ou i salsa de tomÓtiga, calenta, a part.