Carabassons farcits

amb bolets o altres verdures

 

Ingredients

 

  • Carabassons ben petits i tendres:  1 i 1/2 per cap

  • 1 pebre vermell

  • Bolets variats -poden ser secs.

  • Ceba (1/2) i tomàtiga

  • Pastanaga, pèsols, carxofa...(opcional)

  • Com fer-ho

  1. Partir els carabassons  bullir-los 5-10 minuts. També es poden reblanir al microones.

  2. Buidar-los i capolar o tallar a quadradets la pasta que surt; tallar, també, els bolets o la resta de verdures.

  3. Fer un sofregit amb ceba i tomàtiga,   mig pebre vermell, els bolets diversos o l'altra verdura –tot ben petit- i, al final, la pasta dels carabassons. Perfumar-ho amb llorer, farigola i romaní (moderadament, i opcional).

  4. Omplir els carabassons, posar-los en una plata d’anar al forn, regar-los amb oli del sofregit, enfarinar-los amb parmesà  i tenir-los ½ hora al forn, sense gratinar.