Carpaccio d'ous de reig marinats

 

 

Aquesta recepta no és nostra, tradicional. Va sortir a qualque diari, i, la vaig fer...

I és prou bona... de totes maneres, segons diuen en Salvador i la Joana, crus, els ous de reig no valen res; Són bons una mica sofregits... I això ho diu en Salvador amb coneixement de causa, ja que sempre n'ha vist pel Montseny.

       els ous de reig...

 

Ingredients

  • 400 g d'ous de reig,

  • oli de tòfones,

  • oli d'oliva verge,

  • suc d'una llimona,

  • 50 g de rúcula,

  • 50 g de formatge parmesà,

  • sal, millor gruixada,

  • pebre blanc.

     

 

Com fer-ho

  • Per començar, talleu en làmines els ous de reig i disposeu-los en un plat de manera que no se solapin.

  • Després, col·loqueu unes fulles de rúcula al mig del plat per donar-hi una mica de color.

  • Tot seguit, incorporeu unes làmines de formatge parmesà per damunt dels ous de reig.

  • I ja per acabar, amaniu el plat amb suc de llimona, oli de tòfones, oli d'oliva verge, sal gruixada i pebre blanc.

  • Deixau-lo reposar 1 hora fora de la gelera.

  • També podem marinar els ous de reig a part, i després que estiguin ben impregnats dels gusts de llimona i oli, muntar el plat.