Com fer-ho
Pasta
(coca i
cocarrois)
-
Encalentir l'aigua i
mesclar-la amb l'oli, el saïm i, a poc a poc, la farina fins que quedi una
pasta fina però que sigui capaç de aguantar-se dreta si li donam forma.
Coca tapada
-
Estendre la meitat de la pasta amb
l'aprimador, bastant prima -mig cm- i posar-la damunt una llauna.
-
Trempar la verdura,
tallada a trossos petits.
-
Estendre-hi, damunt
la pasta, la verdura i les panses i
pinyons, ben repartits.
-
Estirar, amb
l'aprimador, l'altra meitat de pasta i tapar la verdura que ja tenim estesa per damunt l'altra
meitat. Tapar la verdura, ajuntant la pasta de baix i la de dalt,
amb un pessic.
-
Enfornar a foc mig,
uns 3/4 d'hora.
Verdura
-
Tallar-ho tot i
mesclar-ho bé, trempat amb oli, sal i pebre bord. Tot cru;
-
Estendre-ho damunt
la pasta, com s'ha dit abans.
|