Mousse d'escalivada

(de la Carmina)

 

 

Es veu que això de les mousses sempre ens ha anat bé. O són els mousses?

La Carmina ens la va fer un dia a ca seva, i ens va agradar tant que, quan varem fer un dels dinars multitudinaris, aquest per celebrar l'èxit de l'operació de ton pare, la hi varem copiar. (Amb el seu permís)

Va molt bé perquè està feta temps abans  del dinar, i l'èxit és segur!

 

 

 

 

Ingredients

  • 300 g. de pebre vermell

  • 300 g. d'albergínia

  • 150 g. de ceba

  • 5-6 ous

  • 250 gr. de nata líquida (1 brick)

Per la salsa

  • Maionesa

  • 6 anxoves amb oli

 

 

 

Manera de fer-ho

  • Escalivar-ho tot

  • Passar-ho per la batedora

  • Batre els ous com per truita

  • Mesclar bé tots els ingredients

  • Posar-ho dins un motlle untat i enfarinat (millor folrat amb paper untat de qualque greix)

  • Enfornar-ho a forn mitjà-alt

  • Deixar-ho cosa d'una hora -fins que estigui ben pres-; comprovar-ho amb un punxó

  • Desemmotllar i servir teb amb la salsa.

Salsa

  • Picar sis anxoves i mesclar-les amb la maionesa -de pot o casolana.