|
Ingredients
· 1 tros de filet de vedella sencer (tan gros com el necessitem pels comensals que siguem).
· 1 làmina de pasta de full.
· Xampinyons (una embosta).
· 1 ceba.
· Mostassa (al gust).
· Una mica de paté (prescindible).
· Oli, sal, pebre bo.
· 1 ou. Necessitarem una palangana que pugui anar al forn. Millor que no sigui de terra i que serveixi per treure a taula.
|
Com es fa · Feim ben neta de tels i greix sa carn. · La lligam amb un cordillet perquè no perdi la forma. · La salpebram. · Dins una pella amb oli, ben calent, la marcam per tots costats: No ha de coure's, només quedar sellada perquè tot el suc quedi dins. · La deixam refredar. · Feim un picadillo amb els xampinyons i la ceba; també el salpebram. · Estenem part d'aquesta picada damunt un paper film (de mida tan grossa que pugui embolicar tota sa carn). · Hi col·locam sa carn, ja freda, al damunt i l'untam amb mostassa i paté (al nostre gust) i l'acabam d'untar amb sa picada. · Ho embolicam tot amb el paper film, ben estret, com si fos un caramel·lo. · Ho deixam dins sa gelera, al manco una mitja horeta. · Estenem sa pasta de full, i hi col·locam sa carn treta del paper. · Amb sa pasta fem com un paquet, que podem adornar amb tiretes de sa mateixa pasta. · Pintam el paquetet amb s'ou batut i ja ho podem enfornar, a forn alt uns 10/15 minuts, segons de gran sigui el tros de carn.
|
Quan la pasta ha agafat un coloret daurat, ja ho podem servir. Ho tallam a taula amb un ganivet bes esmolat, acompanyat de xampinyons saltats. És molt elegant i boníssim |