Carns

Vedella, porc, xot, aviram i caça

 

 

 

 

Callos

Carpaccio

Civet de senglar 

Conill amb ceba

Conill amb olives

Conill amb pollastre guisat

Conill farcit de Vaucluse

Cuixes d'ànnera amb salsa de raïm

Embotit de perdiu

Endiot o pollastre amb llagostins

Escaldums d'endiot o de faraona

Estofat

Farcellets de col

Fiambre de Nadal

Filet de porc amb foie-gras

Filet Wellington

Fricandó

Frit de xot

Greixonera de porc

Guatleres farcides a la Pepita

Magret d'ànnera

Ossobucco

Pepitòria

Peus de porc d'en Tomeu

Peus de porc amb pinyons

Peus de porc del país

Pilotes

Pilota del bullit

Pintada amb mel, taronja i mango

Pollastre amb ceba i tomàtiga

Porcella rostida

Ragú

Raoles de carn

Terrina d'endiot