Carns

Vedella, porc, xot, aviram i caša

 

 

 

 

Callos

Carpaccio

Civet de senglar 

Conill amb ceba

Conill amb olives

Conill amb pollastre guisat

Conill farcit de Vaucluse

Cuixes d'Ónnera amb salsa de ra´m

Embotit de perdiu

Endiot o pollastre amb llagostins

Escaldums d'endiot o de faraona

Estofat

Farcellets de col

Fiambre de Nadal

Filet de porc amb foie-gras

Fricandˇ

Frit de xot

Greixonera de porc

Guatleres farcides a la Pepita

Magret d'Ónnera

Ossobucco

Pepit˛ria

Peus de porc a la Tomeu

Peus de porc amb pinyons

Peus de porc del PaÝs

Pilotes

Pilota del bullit

Pintada amb mel, taronja i mango

Pollastre amb ceba i tomÓtiga

Porcella rostida

Rag˙

Raoles de carn

Terrina d'endiot