Carns
Vedella, porc, xot, aviram i caça
Callos
Carpaccio
Civet de senglar
Conill amb ceba
Conill amb olives
Conill amb pollastre guisat
Conill farcit de Vaucluse
Cuixes d'ànnera amb salsa de raïm
Embotit de perdiu
Endiot o pollastre amb llagostins
Escaldums d'endiot o de faraona
Estofat
Farcellets de col
Fiambre de Nadal
Filet de porc amb foie-gras
Filet Wellington
Fricandó
Frit de xot
Greixonera de porc
Guatleres farcides a la Pepita
Magret d'ànnera
Ossobucco
Pepitòria
Peus de porc d'en Tomeu
Peus de porc amb pinyons
Peus de porc del país
Pilotes
Pilota del bullit
Pintada amb mel, taronja i mango
Pollastre amb ceba i tomàtiga
Porcella rostida
Ragú
Raoles de carn
Terrina d'endiot