Ton pare, que és el capo de les pilotes, ha dit: Són igual que la del bullit, sense juevert. Això és discutible; se n'hi pot posar o no. En un cas i altre la carn pastada s'ha de separar de mans i recipient; si queda massa blana, afegiu-hi galleta picada, mai farina. |
Aclariments: a l'acompanyament: Si hi posau mescla de bolets secs -és molt pràctic- s'han de posar en remull, amb aigua calenta però sense bullir, 1/4 d'hora: l'aigua se pot afegir al brou de les pilotes o reservar-la per fer arròs brut o fideus el sen demà. Acompanyar-les amb patates frites a cantons i desprès mesclades i cuites 10 minuts amb les pilotes, és d'allò més tradicional. a la picada: 1 all gros,el brot de julivert i les ametles amb una mica d'oli i sal, dins la picadoreta. Si ho feis a mà, dins morter, sense oli, però sí amb sal perquè si no les ametlles volen, és a dir, patinen i surten.
|
Ingredients Amb aquestes quantitats, surten unes 35 pilotes,mitjanetes (com una pilota de ping-pong)
|
Com fer-ho
Acompanyament
|