T'ho cuino, Oliva!!!

 

 

Presentació

 

Aquest llibre és pels meus fills.

 

Tomeu, Maria, Toni, si pensau:  I mumpare i mumare, com fan això? Aquí hi trobareu la resposta.

 

La història

Un dia, en Tomeu, el meu homo –sí, el meu homo, a la mallorquina- em va dir: de totes aquestes receptes que tenim escrites a l’ordenador, en podries fer un índex, -a tu que t'agrada això- amb la numeració de les pàgines on són cadascuna. Vaig dir que sí, però quan m’hi vaig voler posar, no ho vaig veure tan clar; això era una reproducció exacte d’un llibre de paper, no ho veia clar... ni sabia exactament com fer-ho...

 

Llavors vaig recordar els meus alumnes,  que van ser els meus mestres,  -l’Àlex, el Jacobo i algun altre- quan fèiem  el programa Comenius a l'Institut: Fèiem pàgines WEB i ells en sabien, evidentment, molt més que jo, amb els meus pobres coneixements.

 

Així, doncs, vaig començar a pensar que el que havia de fer era una pàgina WEB, on incorporaria les receptes històriques de ca nostra, de mumare, de les meves ties, i, hi inclouria, també, qualque història familiar que la recepta em recordàs.

 

També hi he incloses receptes actuals, que feim noltros ara, però n'hi ha moltes de can Marc i de can Cabot, i de cuina mallorquina clàssica, en general.

 

Als que no són els meus fills

 

Com que la xarxa és la plaça pública, qualcú, un dia o altre, es trobarà amb una recepta meva -les històries familiars us les podeu estalviar. Si us passa això i voleu  fer un comentari o demanar qualque cosa, podeu escriurem a thocuinooliva@gmail.com.  En el termini màxim de 10 dies, contestaré;

 Ei!!! Si pot ser! (Pere Quart)

 

Les receptes que hi ha

(En aquest enllaç trobareu la llista de receptes i a quin apartat les heu de cercar)

****************************************************