Les que hi ha

 

 

  ·    Albercocs en almívar (confitures…)

·         Albergínies (verdures)

o    A la italiana/mallorquina del C. Dels Cavallers

o    Amb pasteta, que ara en diuen tempura

o    Amb parmesà i tomàtiga

o    Farcides (rellenes) de Can Cabot

o    Farcides de pasta de croqueta

o    Granada

·         Allioli (salses)

·         Amanida d'espàrrecs (amanides)

·         Amanida de pasta (amanides)      

  • Amanides

·         Ànec confitat (carns)

·         Aperitius

·         Arròs base d'amanides (arrossos)

·         Arròs de matances (arrossos)

·         Arròs de peix (arrossos)

·         Arròs sec amb verdures (arrossos)

·         Arròs sec o Paella (arrossos)

·         Arròs a la xinesa (arrossos)

·         Arròs amb bacallà (arrossos)

·         Arròs amb bolets (arrossos)

·         Arròs amb bolets i alls tendres (arrossos)

·         Arròs barceloní a la milanesa (arrossos)

·         Arròs blanc amb pèsols (arrossos)

·          Arròs blanc amb tonyina (arrossos)

·         Arròs blanc amb verdures (arrossos)

·         Arròs blanc clàssic (arrossos)

·         Arròs sec (arrossos)

·         Bacallà

o    Amb espinacs i ceps

o    Amb carxofes i pèsols

o    Amb alls tendres

o    Amb maionesa i espinacs al forn

o    Amb panses i pinyons

        o Amb samfaina

·         Baietón –trinxat de la Cerdanya (verdures)

·         Beixamel (salses)

·         Bolets

o    Carpaccio d’ous de reig marinats

o    Moixernons, gírgoles, trompetes...

o    Pastís de bolets

o    Pastís de patata i bolets

·         Brou i bollit (sopes)

·         Brou o caldo (sopes)

·         Brou de coa de bou (sopes)

·         Bunyols de bacallà (bacallà)

·         Bunyols Maria o de les Verges (postres)

·         Callos (carns)

·         Calamars (peixos/cefalòpodes)

·         Canalons (pastes)

·         Cap-roig (peixos)

·         Capsetes d’ametlla (diversos)

·         Carabassons (verdures)

o    Carabassons farcits de pernil

o    Carabassons farcits de verdura

·         Caragols (diversos)

·         Carxofes (verdures)

o    A la brasa o al forn

o    Al forn de Sant Alonso

o    A la Macrovieja

o    Amb foie-gras

o    Amb pernil

o    Amb suc de trufa

o    Pastís de carxofes

·         Carpaccio (carns)

·         Carpaccio d’ous de reig marinats (diversos)

·         Cefalòpodes (peixos)

o    Calamars farcits a la mallorquina

o    Calamars o sípies a la planxa

o    Sepietes amb bolets

·         Ciurons (llegums)

o    Amb bacallà

o    Amb espinacs

o    Amb xoriç

o    Bullits i trempats

o    Cuinats a la mallorquina

o    Escaldins

·         Civet de senglar, llebre, bou... (carns)

·         Cloïsses (peixos)

·         Coca de quarto (postres)

·         Coca de patata, amb sobrassada, albercocs... (postres)

·         Coca de raïssons o coca raïssona (postres)

·         Coca de pebres torrats (diversos)

·         Coca d’albercocs (postres)

·         Coca mallorquina (diversos)

·         Coca tapada (diversos)

·         Cocarrois (diversos)

·         Codonyat (confitures, gelees...)

·         Colflori aufegada (verdures)

×         Granada de colflori (verdures)

·         Confitura de prunes clàudies (confitures, gelees...)

  • Confitura de taronges agres (confitures, gelees...)

·         Conill amb olives (carns)

·         Conill amb pollastre guisat (carns)

·         Conill amb ceba (carns)

·         Conill farcit (carns)

·         Copa de fruites amb mascarpone (postres)

  • Coquitos o pastissets de coco (postres)

·         Crema catalana (postres)

·         Crema de llimona (postres)

·         Crema de tomàtiga (sopes)

·         Croquetes (diversos)

·         Crustacis (peixos)

·         Cuixes d’ànnera (ànec) amb salsa de raïm

·         Don Gori (postres)

·         Duquesses/Pasteló (diversos)

·         Embotit de perdiu, Fiambre (carns)

·         Endiot –gall dindi- amb llagostins (carns)

·         Escaldums d’endiot (carns)

·         Escalivada Mousse d' (diversos)

·         Esclata-sangs       (dins Bolets)

o    Amb ous menats

o    Pastís d’esclatasangs

o    Saltats

o    Torrats

·         Escórpora (peixos)

·         Escudella fresca (sopes)

·         Espaguetti (pastes)

·         Espàrregs (verdures)

o    Amb pasta de full

o    Amb formatge de cabra

·         Estufat (carns)

·         Farcellets de col (carns)

·         Favetes tendres (verdures)

o    Amb menta

o    A la catalana

o    Bullides amb pell

·         Fiambre de Nadal (carns)

·         Fideuets amb cloïsses 

·         Figues agredolces (confitures, gelees...)

·         Figues forneres (confitures, gelees...)

·         Filet de porc amb foie-gras (carns)

·  Filet Wellington (carns)

·         Flam d'ou. Clàssic (postres)

·         Foie fresc. Mi-cuit (Diversos)

  • Frit bord (Diversos)

  • Frit de peix o de marisc (Diversos)

  • Frit de xot (Diversos)

·Garrafons o "judiones" (llegums)

·         Gató d'ametlla (postres)

·         Gelat de maduixa (postres)

·         Gelea de codony (confitures, gelees...)

·         Granada  (verdures)

o    d’albergínies

o    de colflori

·         Greixonera de porc (carns) 

·  Greixonera de brossat (postres)

·         Guatl·leres –guatlles- dins pebres vermells (carns)

·         Iogurt amb fruites vermelles (postres)

·         Lasagna de bolets (pastes)

·         Limoncel·lo di Capri (confitures, gelees...)

·         Lioneses (postres)

·         Llagosta amb ceba (peixos –crustacis)

·         Llagostins i bolets amb ou menat (diversos)

·         Llampuga (peixos)

o    Amb pebres torrats

o    escabetxada

·         Llenties (Llegums)

o    Amanida Viola (amanides)

o    Cuinades a la mallorquina

o    Ràpides amb pernil

·         Macarrons (pastes)

·         Macarrons amb bacallà (pastes)

·         Macarrons de ca nostra (pastes)

·         Magranes (Salsa de)  (salses)

·         Magret d’ànnera/ànec (carns)

·         Maionesa (salses)

·         Mango cremós amb magrana... (postres)

            ·         Medallons de patata amb salmó i bacallà (diversos)

·         Moixernons, gírgoles, trompetes... (bolets)

·         Mongetes blanques (llegums)

o    amb bacallà i salmó

o    Amb botifarra

·         Mongetes tendres (verdures)

o    Amb pernil

o    Bullides

o    Flam de...

·         Mousse de xocolata (postres)

·         Mousse de carabassó (diversos)

·         Mousse d’escalivada (diversos)

·         Musclos (peixos)

·         Ossobucco (carns)

·         Ous durs, escalfats –poché, frits, menats -remenats, passats per aigua (ous)

·         Ous durs farcits i farcits amb beixamel (ous, al final de l'apartat)

·         Panades (diversos)

·         Panades de pèsols (diversos i verdures)

·         Panallets (postres)

·         Parrillada de verdures (verdures)

·         Pasta en amanida (pastes)

·         Pasteta per arrebossar –tempura (diversos) 

    Pastís de cafè amb galetes Maria  (Postres)

·         Pastís de patata i bolets (bolets)

·         Pastís de truites (ous/dins truites)

·         Pastís de bolets (bolets)

·         Pastís de cap de porc (diversos)

·         Pastís de crema de castanyes (postres)

·         Patates (verdures)

o    i ceba al forn

o    bullides amb pell

o    bullides amb mongetes o amb verdura variada

           o    al forn amb anxoves

·         Pebres torrats amb alls (verdures)

·         Peix al forn a la mallorquina (peixos)

·         Pepitòria (carns)

·         Pèsols

o    Pèsols amb llagostins a la menta (diversos i verdures)

o    Pèsols i espàrrecs Pompadour (verdures)

o    Pèsols amb escamarlans (verdures/pèsols)

o    Greixera de pèsols (verdures)

 ·         Peus de porc (carns)

·         Peus de porc amb pinyons (carns)

·         Peus de porc de El País (carns)

·         Pilota des bullit (carns)

·         Pilotes (carns)

·         Pintada amb mel i taronja (carns)

·         Pollastre amb ceba (carns)

·         Porcella rostida (carns)

·         Postre de iogurt (postres)

·         Quiche lorraine, de salmó, d’espinacs (diversos)

·         Ragú (carns)

·         Raoles de carn (diversos i a carns)

·         Raoles de jonquillo (peix)

·         Rap amb ceba (peixos)

·         Refresc de llimona (confitures, gelees, conserves...)

·         Remenat de gambetes, alls tendres i espàrrecs (diversos)

·         Robiols i crespells (postres)

·         Salmó fumat amb espàrrecs (amanides)

·         Salmó fumat amb gambetes (diversos)

·         Salmó de Belfast (peixos)

·         Salmó marinat (peixos)

·         Salmorejo (sopes)

·         Salpicón  (diversos, peixos i amanides)

·         Salsa al curry (salses)

·         Salsa blanca (salses)

·         Salsa espanyola (salses)

·         Salsa holandesa (salses)

·         Salsa de magranes agres (salses)

·         Salsa de mostassa (salses)

·         Salsa tàrtara (salses)

·         Salsa de tomàtiga (salses)

·         Sipietes amb trompetes (peixos)

·         Sopa bruta (sopes)

·         Sopa de brou amb pilotetes (sopes)

            ·         Sopa de carabassa

·         Sopa de carabassó (sopes)

·         Sopes escaldades (sopes)

·         Sopa i bullit (sopes)

·         Sopa juliana (sopes)

·         Sopes mallorquines (sopes)

·         Sopa de rap (sopes)

·         Sopa torrada (sopes)

·         Sopa de verdures (sopes)

·         Spaguetti (pastes)

·         Tacó (diversos)

·         Terrina d’endiot –de gall dindi (carns)

·         Tiramisú (postres)

·         Tocinillos (postres)

·         Tòfones de xocolata (postres)

·         Torrons (postres)

·         Trampó (amanides/diversos)

·         Trinxat de la Cerdanya (verdures)

·         Truita de patates (ous/dins truites)

·         Truites variades (ous/truites)

·         Tumbet (diversos)

·         Verdures a la planxa/parrillada (verdures)

·         Verdures sofregides (verdures)

·         Vichissoise (sopes)

·         Vinagreta clàssica (salses)

·         Vinagreta de ceba (salses)

·         Vol au vent’s (diversos)

·         Xampinyons (verdures)

o    Farcits de carn

o    Farcits de verdura

·         Xató de Sitges (diversos/amanides)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

·         Verdures a la planxa/parrillada (verdures)

·         Verdures sofregides (verdures)

·         Vichissoise (sopes)

·         Vinagreta clàssica (salses)

·         Vinagreta de ceba (salses)

·         Vol au vent’s (diversos)

·         Xampinyons (verdures)

o    Farcits de carn

o    Farcits de verdura

·         Xató de Sitges (diversos/amanides)