· Albercocs en almívar (confitures…) · Albergínies (verdures) o A la italiana/mallorquina del C. Dels Cavallers o Amb pasteta, que ara en diuen tempura o Amb parmesà i tomàtiga o Farcides (rellenes) de Can Cabot o Farcides de pasta de croqueta o Granada · Allioli (salses) · Amanida d'espàrrecs (amanides) · Amanida de pasta (amanides)
· Ànec confitat (carns) · Aperitius · Arròs base d'amanides (arrossos) · Arròs de matances (arrossos) · Arròs de peix (arrossos) · Arròs sec amb verdures (arrossos) · Arròs sec o Paella (arrossos) · Arròs a la xinesa (arrossos) · Arròs amb bacallà (arrossos) · Arròs amb bolets (arrossos) · Arròs amb bolets i alls tendres (arrossos) · Arròs barceloní a la milanesa (arrossos) · Arròs blanc amb pèsols (arrossos) · Arròs blanc amb tonyina (arrossos) · Arròs blanc amb verdures (arrossos) · Arròs blanc clàssic (arrossos) · Arròs sec (arrossos) · Bacallà o Amb espinacs i ceps o Amb carxofes i pèsols o Amb alls tendres o Amb maionesa i espinacs al forn o Amb panses i pinyons o Amb samfaina · Baietón –trinxat de la Cerdanya (verdures) · Beixamel (salses) · Bolets o Carpaccio d’ous de reig marinats o Moixernons, gírgoles, trompetes... o Pastís de bolets o Pastís de patata i bolets · Brou i bollit (sopes) · Brou o caldo (sopes) · Brou de coa de bou (sopes) · Bunyols de bacallà (bacallà) · Bunyols Maria o de les Verges (postres) · Callos (carns) · Calamars (peixos/cefalòpodes) · Canalons (pastes) · Cap-roig (peixos) · Capsetes d’ametlla (diversos) · Carabassons (verdures) o Carabassons farcits de pernil o Carabassons farcits de verdura · Caragols (diversos) · Carxofes (verdures) o A la brasa o al forn o Al forn de Sant Alonso o A la Macrovieja o Amb foie-gras o Amb pernil o Amb suc de trufa o Pastís de carxofes · Carpaccio (carns) · Carpaccio d’ous de reig marinats (diversos) · Cefalòpodes (peixos) o Calamars farcits a la mallorquina o Calamars o sípies a la planxa o Sepietes amb bolets · Ciurons (llegums) o Amb bacallà o Amb espinacs o Amb xoriç o Bullits i trempats o Cuinats a la mallorquina o Escaldins · Civet de senglar, llebre, bou... (carns) · Cloïsses (peixos) · Coca de quarto (postres) · Coca de patata, amb sobrassada, albercocs... (postres) · Coca de raïssons o coca raïssona (postres) · Coca de pebres torrats (diversos) · Coca d’albercocs (postres) · Coca mallorquina (diversos) · Coca tapada (diversos) · Cocarrois (diversos) · Codonyat (confitures, gelees...) · Colflori aufegada (verdures) × Granada de colflori (verdures) · Confitura de prunes clàudies (confitures, gelees...)
· Conill amb olives (carns) · Conill amb pollastre guisat (carns) · Conill amb ceba (carns) · Conill farcit (carns) · Copa de fruites amb mascarpone (postres)
· Crema catalana (postres) · Crema de llimona (postres) · Crema de tomàtiga (sopes) · Croquetes (diversos) · Crustacis (peixos) · Cuixes d’ànnera (ànec) amb salsa de raïm · Don Gori (postres) · Duquesses/Pasteló (diversos) · Embotit de perdiu, Fiambre (carns) · Endiot –gall dindi- amb llagostins (carns) · Escaldums d’endiot (carns) · Escalivada Mousse d' (diversos) · Esclata-sangs (dins Bolets) o Amb ous menats o Pastís d’esclatasangs o Saltats o Torrats · Escórpora (peixos) · Escudella fresca (sopes) · Espaguetti (pastes) · Espàrregs (verdures) o Amb pasta de full o Amb formatge de cabra · Estufat (carns) · Farcellets de col (carns) · Favetes tendres (verdures) o Amb menta o A la catalana o Bullides amb pell · Fiambre de Nadal (carns) · Fideuets amb cloïsses · Figues agredolces (confitures, gelees...) · Figues forneres (confitures, gelees...) · Filet de porc amb foie-gras (carns) · Filet Wellington (carns) · Flam d'ou. Clàssic (postres) · Foie fresc. Mi-cuit (Diversos)
·Garrafons o "judiones" (llegums) · Gató d'ametlla (postres) · Gelat de maduixa (postres) · Gelea de codony (confitures, gelees...) · Granada (verdures) o d’albergínies o de colflori · Greixonera de porc (carns) · Greixonera de brossat (postres) · Guatl·leres –guatlles- dins pebres vermells (carns) · Iogurt amb fruites vermelles (postres) · Lasagna de bolets (pastes) · Limoncel·lo di Capri (confitures, gelees...) · Lioneses (postres) · Llagosta amb ceba (peixos –crustacis) · Llagostins i bolets amb ou menat (diversos) · Llampuga (peixos) o Amb pebres torrats o escabetxada · Llenties (Llegums) o Amanida Viola (amanides) o Cuinades a la mallorquina o Ràpides amb pernil · Macarrons (pastes) · Macarrons amb bacallà (pastes) · Macarrons de ca nostra (pastes) · Magranes (Salsa de) (salses) · Magret d’ànnera/ànec (carns) · Maionesa (salses) · Mango cremós amb magrana... (postres) · Medallons de patata amb salmó i bacallà (diversos)· Moixernons, gírgoles, trompetes... (bolets) · Mongetes blanques (llegums) o amb bacallà i salmó o Amb botifarra · Mongetes tendres (verdures) o Amb pernil o Bullides o Flam de... · Mousse de xocolata (postres) · Mousse de carabassó (diversos) · Mousse d’escalivada (diversos) · Musclos (peixos) · Ossobucco (carns) · Ous durs, escalfats –poché, frits, menats -remenats, passats per aigua (ous) · Ous durs farcits i farcits amb beixamel (ous, al final de l'apartat) · Panades (diversos) · Panades de pèsols (diversos i verdures) · Panallets (postres) · Parrillada de verdures (verdures) · Pasta en amanida (pastes) · Pasteta per arrebossar –tempura (diversos) Pastís de cafè amb galetes Maria (Postres) · Pastís de patata i bolets (bolets) · Pastís de truites (ous/dins truites) · Pastís de bolets (bolets) · Pastís de cap de porc (diversos) · Pastís de crema de castanyes (postres) · Patates (verdures) o … i ceba al forn o bullides amb pell o bullides amb mongetes o amb verdura variada o al forn amb anxoves· Pebres torrats amb alls (verdures) · Peix al forn a la mallorquina (peixos) · Pepitòria (carns) · Pèsols o Pèsols amb llagostins a la menta (diversos i verdures) o Pèsols i espàrrecs Pompadour (verdures) o Pèsols amb escamarlans (verdures/pèsols) o Greixera de pèsols (verdures) · Peus de porc (carns) · Peus de porc amb pinyons (carns) · Peus de porc de El País (carns) · Pilota des bullit (carns) · Pilotes (carns) · Pintada amb mel i taronja (carns) · Pollastre amb ceba (carns) · Porcella rostida (carns) · Postre de iogurt (postres) · Quiche lorraine, de salmó, d’espinacs (diversos) · Ragú (carns) · Raoles de carn (diversos i a carns) · Raoles de jonquillo (peix) · Rap amb ceba (peixos) · Refresc de llimona (confitures, gelees, conserves...) · Remenat de gambetes, alls tendres i espàrrecs (diversos) · Robiols i crespells (postres) · Salmó fumat amb espàrrecs (amanides) · Salmó fumat amb gambetes (diversos) · Salmó de Belfast (peixos) · Salmó marinat (peixos) · Salmorejo (sopes) · Salpicón (diversos, peixos i amanides) · Salsa al curry (salses) · Salsa blanca (salses) · Salsa espanyola (salses) · Salsa holandesa (salses) · Salsa de magranes agres (salses) · Salsa de mostassa (salses) · Salsa tàrtara (salses) · Salsa de tomàtiga (salses) · Sipietes amb trompetes (peixos) · Sopa bruta (sopes) · Sopa de brou amb pilotetes (sopes) · Sopa de carabassa· Sopa de carabassó (sopes) · Sopes escaldades (sopes) · Sopa i bullit (sopes) · Sopa juliana (sopes) · Sopes mallorquines (sopes) · Sopa de rap (sopes) · Sopa torrada (sopes) · Sopa de verdures (sopes) · Spaguetti (pastes) · Tacó (diversos) · Terrina d’endiot –de gall dindi (carns) · Tiramisú (postres) · Tocinillos (postres) · Tòfones de xocolata (postres) · Torrons (postres) · Trampó (amanides/diversos) · Trinxat de la Cerdanya (verdures) · Truita de patates (ous/dins truites) · Truites variades (ous/truites) · Tumbet (diversos) · Verdures a la planxa/parrillada (verdures) · Verdures sofregides (verdures) · Vichissoise (sopes) · Vinagreta clàssica (salses) · Vinagreta de ceba (salses) · Vol au vent’s (diversos) · Xampinyons (verdures) o Farcits de carn o Farcits de verdura · Xató de Sitges (diversos/amanides)
|
· Verdures a la planxa/parrillada (verdures)
· Verdures sofregides (verdures)
· Vichissoise (sopes)
· Vinagreta clàssica (salses)
· Vinagreta de ceba (salses)
· Vol au vent’s (diversos)
· Xampinyons (verdures)
o Farcits de carn
o Farcits de verdura
· Xató de Sitges (diversos/amanides)