Ingredients
i estris necessaris
(per a quatre
persones)
- Necessitarem un motllo, tipus
flamera, que vagi al forn; Haurem de calcular la mida, perquè ens hi
càpiga bé.
|
Manera de fer-ho
-
Torrar el
pebre
vermell, pelar-lo i fer-lo a tires
-
Tallar les
albergínies a daus petits, deixar-les amb sal -com a mínim 1/2 hora,
passar-les per aigua, deixar-les escórrer bé i fregir-les amb oli.
-
Tallar la ceba i la
tomàtiga ben petites i fer un sofregit
-
Mesclar-ho tot dins
un bol, amb la llet i l'ou
-
Untar un motllo amb
el saïm, enfarinar-lo amb la galeta picada i folrar-lo amb les tires
de pebre.
-
Tirar-hi a dins tota
la mescla que ja tenim feta i acabar de posar a damunt tires de pebre i
galeta picada.
-
Enfornar-ho a foc
mig fins que sofregeixi bé i agafi color -com a mínim 1/2 hora.
-
Desemmotllar quan
encara no sigui fred i servir (pot servir-se tota sola, com a primer plat,
acompanyada de llesques de pa frit, o bé com acompanyament d'ous frits,
peix o carn arrebossada.
|