|
Aquesta recepta és per unes sis-vuit persones; depèn si s'hi fa qualque acompanyament o no Es necessita un motllo adequat per posar-lo al forn. Pot ser llarg o rodó, com a mínim de 10 cm. d'alt -encara que no s'ompli fins dalt de tot. Si el motllo és llarg, per aquesta quantitat, ha de tenir uns 25 cm. S'ha de calcular abans que hi càpiga: com més alt queda dins el motllo, més temps pot necessitar per coure; si no estau segurs que sigui cuit, punxau-la amb un filferro o punxó i veureu si surt brut d'ou o si surt ben net: llavors és cuit. La primera vegada que vaig anar a Belfast, a mig febrer del 2005, en varem fer una i els va agradar molt, apart que allà va ser molt adequat, ja que tenen bones colfloris. Se pot acompanyar de llesques de pa frit, ous durs, salsa de tomàtiga... pot servir d'acompanyament a carn arrebossada o peix frit; en aquest cas seria un plat únic, menjant al davant una amanida. Normalment ho feim com un primer plat de verdura. |
Ingredients
|
Com fer-ho
|