|
Vaja sorpresa!!! Ara en diuen tempura!!!
A ca meva -vull dir a can Marc- en fèiem sovint, i una de les especialistes era la tia Margalida... -Hem de fer pasteta?... Qui li ho havia de dir, que feia tempura!!! A ca nostra, com sabeu, en fem també moltes vegades per acompanyar carn arrebossada: Hi remull de tot, fins i tot espàrrecs de bosc, si són collits meus, a Son Reus, quan vaig a Mallorca -ja sé que Son Reus no t'agrada, Tomeu, però... i els seus espàrrecs?. És un gran acompanyament, senzill, però molt enredós...
|
Ingredients
|
Com fer-ho
Això és la pasteta; a part, tendrem allò que vulguem fregir, ja tallat i preparat: Les carxofes, tronxos de bleda o colflori, bullits al dente. L'albergínia i carabassó, crus. Posam oli a la paella i, quan és calent, hi anam tirant la verdura, carn... remullat amb la pasteta: ha de quedar ros...i ben estufat... Si queda oliós, ho deixam escórrer damunt un paper de cuina.
|