Ingredients
per a 4 persones:
-
850 g de bolets variats
-
1 ceba grossa
-
5 ous
-
350 g de nata líquida
-
200 g de mantega
-
200 g de fons de carn
(és qualsevol resta de salsa d'un rostit)
-
250
g de brou
de carn
-
sal
-
pebre
|
Preparació:
-
Poseu a desfer la meitat de la mantega, i quan
ja estigui mig desfeta, afegiu-hi la meitat de la ceba picada, i deixeu
que es vagi daurant.
-
Mentrestant, salpebreu els bolets, tallats a trossos
petits, barregeu-los amb la ceba ja daurada, remeneu-ho, i deixeu-ho coure.
-
No els hi barregeu tots, deixeu-ne uns quants per fer la salsa.
-
A part,
feu bullir 250 g de nata líquida i part del fons de carn, i aboqueu-ho als
bolets.
-
Remeneu-ho i barregeu-ho amb els ous batuts.
-
A continuació,
ompliu un motlle de flam amb la barreja, i feu-ho coure al bany maria, al
forn, i durant 50 minuts.
-
Per fer la salsa, desfeu la mantega i daureu-hi l'altra meitat de ceba
picada.
-
Quan ja estigui daurada, poseu-hi els bolets, i quan ja estiguin cuits, la
resta de nata líquida i el brou de carn.
-
Remeneu-ho i deixeu-ho bullir
durant 10 minuts. Passat aquest temps, bateu la salsa amb la batedora, i
coleu-la amb el colador xinès.
|