Pebres torrats confitats amb alls i tąperes (opcionals)

 

 

 
Molt bons com acompanyament de peix o bé tot sols
 

 

Ingredients

* Pebres ja torrats, no molt cuits ni blans.

*Alls tallats ben petits.

*Oli d'oliva que cobreixi el cul d'una greixonera.

*Sal i pebre bo i un polsim de sucre.

*Tąperes, si n'hi volem.

 

 

              Com fer-ho

*Una vegada torrats i pelats es pebres, els tallam a tires.

*Dins s'oli sofregim els alls ja laminats, que comencin a daurar-se, perņ sense torrar-se.

*En aquest punt, afegir-hi els pebres a tires i deixar-los sofregir dins s'oli.

*Quan hagin amollat una mica de suc, assaonar-los amb la sal el pebre i una mica de sucre.

*Si hi volem tąperes, els hi afegim ara.

 

I

I a menjar-los, que són molt bons!!!!!

 

 

A