Ingredients
-
Quatre ó cinc
xampinyons, grossos, per hom.
-
1 ceba, mitjana.
-
1/2 porro.
-
1/2 pebre vermell.
-
1/2 pebre verd.
-
2 espàrrecs dels
verds.
-
6/8 rodanxes de
carabassó
-
1
pastanaga.
-
1 grapada de
pèsols.
-
Unes fulles
d'espinacs.
-
Unes culleradetes
de formatge ratllat.
-
Oli i mantega.
-
Sal i pebre
bo i,
si agrada, una mica de gingebre.
|
Com fer-ho
-
Triar els
xampinyons, que siguin grossos i ben blancs. Fer-los nets.
-
Treure'ls els
capolls i posar-ho tot a reblanir una mica. Pot ser dins el forn o al
microones. També es poden bullir, però quedaran massa aigualosos.
-
Deixar-ho dins un
colador, cap per avall, perquè treguin tota l'aigua.
-
Pelar la
pastanaga i estovar-la una mica, pel mateix sistema.
-
Capolar la ceba i
tallar ben fi el porro, ja net.
-
Capolar a la
trituradora la pastanaga i els capolls dels xampinyons.
-
Tallar a
quadradets petits la resta de verdures. Preparar els pèsols. Rentar els
espinacs.
-
Dins una paella, grossa perquè al final hi càpiga tot, sofregir la ceba i el porro, a
molt poc foc, que quedi transparent però que no agafi color.
-
Afegir-hi les
verdures tallades i els pèsols.
-
Deixar-ho
sofregir tot plegat ben bé un 1/4 d'hora i desprès, afegir-hi la
pastanaga i les cues de xampinyons ja capolades.
-
A lo darrer, les
fulles d'espinacs.
-
Una girada tot
plegat i, ja està el farcit.
|