Frit bord d'estiu

(A verdures i a diversos)

 

 

 

Aquest és el frit bord; La carn hi és d'acompanyament

 

 

Frit bord d'estiu

No sé quin deu ser el nom exacte d'aquest plat, però per mi sempre ha estat un frit bord, dels que ens feien a Ca sa Dida a l'estiu... I perquè era bord? Idò perquè no hi havia tallades... de carn.

 

 

Ingredients

Verdures d'estiu:

  • Pebres -verds i vermells

  • Albergínies

  • Carabassó

  • Alls (2 ò 3)

  • Patata

  • Oli i sal i pebre bo.

Si ja hem entrat a la tardor...

  • Hi podem afegir qualque esclata-sang...

Com fer-ho

  • Tallar la verdura a talls regulars, no massa petits.

  • Pelar els alls.

  • Tallar les patates pel llarg, bastant gruixades.

  • Fregir, dins una paella amb l'oli, els alls.

  • Treure'ls i guardar-los per afegir al final.

  • Fregir les patates i reservar-les.

  • Fregir les altres verdures, successivament, dins el mateix oli, i anar-les reservant.

  • Quan tot és cuit, mesclar-ho dins la paella, i donar-hi unes voltes. Treure una part de l'oli, si n'hi ha massa.

Serveix com acompanyament de carn o peix, o bé es pot menjar tot sol.